Diari de treball

Starting The Veg Pach!

Aquest setembre, Quan vam arribar, l’hort estava bastant brut i desordenat per culpa del vent. Per això, vam estar les dues primeres setmanes recollint i traient canyes, males herbes, pedres. I vam a recollir algunes hortalisses (Tomàquets, Carabasses, Pebrots, Albergínies). Llavors vam preparar-ho tot per tornar a conrear: remoure la terra, fer  sorra fina i vam preparar els bancals amb la terra que ens van portar.I aleshores vam conrear les diferents plantes que podeu veure en el nostre bloc.

 Retoquem l’hort!

L’hort és molt útil per conrear hortalisses i plantes, però també ens agrada que estigui maco. Així, quan vinguin nens d’altres escoles a veure’l, estaré ben bonic. De fet, l’any passat ja el van venir a visitar i els hi va agradar però aquest l’hem millorat i pensem que encara els agradarà més perquè tenim moltes coses noves que ara us explicarem.

La primera cosa que van arreglar a l’hort va ser el passadís. Després de treure les males herbes vam intentar aplanar la terra. Però com que costava molt vam posar un plàstic i a sobre pedres petites del pati. Als costat vam posar pedres més grans perquè aguantessin el plàstic. Quan el passadís va estar fet vam tirar un tros del mur que envolta l’hort perquè s’hi pugui entrar sense saltar.

Després vam arreglar les jardineres perquè les fustes dels palets que les formen estaven en mal estat per la humitat. Uns quants vam  portar-les  a l’hort. Allà vam treure les fustes en mal estat, vam posar-n’hi de noves i vam llimar-les. Després vam envernissar-les  i quan van estar seques les vam col.locar  al costat del dipòsit i hi posarem plàstic perquè no es podreixi.

Anuncis